top of page

Okullararası Bölge Maçında 3 Madalya!

6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Aydın ilimizde düzenlenen Okulsporları Yıldızlar Karate Bölge Müsabakasında 7 sporcumuzla yer aldık. Sporcularımız ve bilgileri şöyle;


* Elif Uçar - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - 26 kg Kumite

* Sinem Öztürk - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - +54 kg Kumite

* Demirhan Karaçoban - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - 48 kg Kumite

* Ahmed Zahid Kaplan - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - Kata

* Nisa Tamer - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - 50 kg Kumite

* Sinem Çatçat - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - 38 kg Kumite

* Buse İrem Uslu - Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu - Kata



İşte size yarışma özeti ve sonuçları:


1) Elif Uçar: Yıldızlar 26 kilo Kumite dalında yarıştı. Grubunda 2 sporcu vardı. İzmir ili ile çıktığı müsabakayı kaybederek ikinci oldu. Henüz ikinci maçı olan Elif UÇAR, gelecek için umut verdi. 10-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale'de yapılacak olan Okulsporları Yıldızlar Türkiye Karate Birinciliğine katılmaya hak kazandı.




2) Sinem Öztürk: Yıldız Kızlar +54 kilo Kumite dalında yarıştı. İlk maçını kolaylıkla geçen Sinem, yarı final müsabakasını 1-0 kaybetti ve üçüncülük maçında 4-0'lık üstünlüğü ile üçüncü oldu. Tüm müsabaka boyunca 1 puan kaybeden Sinem Öztürk, çalışmalarının ve azminin karşılığını almaya başladı. 10-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale'de yapılacak olan Okulsporları Yıldızlar Türkiye Karate Birinciliğine katılmaya hak kazandı.




3) Demirhan Karaçoban: Antrenörümüz Mustafa Oğulcan Alımcı'nın şampiyonluk beklediği Demirhan, yarı finalde Denizlili rakibine 3-1 yenildi. Üçüncülük maçını 2-1 kazanan Demihan, 10-12 Mayıs 2019 tarihlerinde Çanakkale'de yapılacak olan Okulsporları Yıldızlar Türkiye Karate Birinciliğine katılmaya hak kazandı.



Diğer TKO'lu sporcularımızı da mücadelelerinden dolayı kutlarız.


Kütahya Tavşanlı'da 2018 yılı itibariyle faaliyete geçen kulübümüz bölgesinde en iyi kulüpleri zorlayıp yenerek derece alan bir kulüp haline gelmektedir. Bu başarının arkasında çok çalışmak ve inanç gelmektedir.


Hedefimiz bu ilerlememizi 2019 yılı içerisindeki Türkiye Şampiyonaları olmak üzere, tüm maçlarda en yüksek dereceleri alarak göstermektir.


İşte yarışmadan görüntüler:



bottom of page