top of page

KARATE DIAMOND CUP TURNUVASI BAŞARIYLA TAMAMLANDI!

Antrenörümüz Mustafa Oğulcan ALIMCI:


"💎 KARATE DIAMOND CUP’ın ardından…


Geçen haftasonu bir vizyon, bir düş gerçeğe dönüştü. 26 Farklı şehirden, 83 kulüpten 784 sporcu Tavşanlı’daydı. Antrenörlerimizle, yöneticilerimizle ve seyircimizle birlikte ilçemizi 1000’in üzerinde vatandaşımız ziyaret etme fırsatı buldu.


Türkiye’nin en başarılı antrenörlerinin en başarılı kulüpleri turnuvamızda yer aldılar. 59 Farklı kategoride kıyasıya mücadele eden sporcular izleyenleri Karate sporuna bir kez daha hayran bıraktılar.


Turnuvamızın açılış gününde bizleri Tavşanlı Kaymakamımız Sayın Hayrettin BASKIN ziyaret etti. Kendisi derece alan sporcularımıza madalya takdiminde bulundu. Sayın kaymakamımız ilçemize geldiğinden beri yaptığımız faaliyetlere çok ilgi göstermekte ve bilgi almaktadır. Bu da beni ve sporcularımı çok mutlu etmektedir.


Tavşanlı Belediyesi Başkan Yardımcıları Sayın Furkan DİNÇER ve Mehmet Ali AKAR da her zamanki gibi yanımızdalardı.


Ayrıca bu organizasyonun gerçekleşmesinde bizlere yol gösteren ve çözümler sunan, “Hocam onlar yalnızca senin değil bizim de misafirimiz.” deme inceliği gösteren Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ercan ŞİRİN de bizleri yalnız bırakmadılar.


Kütahya ASKF Tavşanlı temsilcilerimize, kulüp başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.


Türkiye Karate Federasyonu Genel Sekreterimiz Sayın Hacı BAŞBADEM hocamız ile Genel Koordinatörümüz Sayın Erkan TAŞBAŞI hocamız da yanımızda olarak bizleri ayrıca mutlu ettiler.


Gönüllülerimize, gençlik ve spor il ve ilçe müdürlüklerimizin çalışanlarına, velilerime… KYK’da konaklayan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan Arslanbey KYK Yurt müdürlüğümüze, ilçe otellerimize…


Teşekkür edecek çok ama çok kişi var. Tüm o değerli insanlara teşekkürlerimi sundum sunmaya da devam edeceğim.


Bu hikayenin en önemli kahramanlarından birisi de şüphesiz Barış hoca. Daha nicelerine hocam!


Ekranlar büyük olsun, yerlerde halı olsun, derece alanlar ödül alsın, kürsünün önü rahat olsun, hakemlerimiz hak ettiğini alsın, antrenörlerimiz değer görsün diye çok uğraştık. “Karate en iyiyi hak ediyor!” Sloganını gerçeğe dönüştürmek için elimizden geleni yaptık.


Karate’nin hak ettiği bir turnuva yapmak bizim ödülümüz oldu.


Nicelerine…"




bottom of page