İstiklal Marşımızı Okuttuk!
- TKO Haber
- 8 Eki
- 1 dakikada okunur
Sporcularımız Azerbaycan’da Bayrağımızı Göndere Çektirdi
19–21 Eylül 2025 tarihlerinde Azerbaycan’ın Mingeçevir şehrinde düzenlenen Olympic Hopes Uluslararası Karate Turnuvası’nda Tavşanlı Belediye Spor Kulübü sporcularımız büyük bir başarı elde etti.
7 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu prestijli organizasyonda milli takım adına mücadele eden 8 sporcumuz, üstün performanslarıyla 2 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 2 üçüncülük madalyası kazanarak ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi gururlandırdı.
🥇 Derecelerimiz
U14 Kız Ferdi Kata:🥇 Zümra Melek Karakaya – Şampiyon🥈 Cemre Şengül – İkinci🥉 Elif Su Göktürk – Üçüncü🥉 Ceyla Topatan – Üçüncü
Ümit Kız Ferdi Kata:🥇 Yüsra Bozbey – Şampiyon🥈 Hilal Kurnaz – İkinci
Sporcularımız bu başarılarıyla Türk Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı Azerbaycan’da gururla okutmuşlardır.
Tavşanlı Belediye Başkanımız Ali Kemal Derin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“2025 yılı içerisinde uluslararası düzeydeki 20. madalyamızı kazandık. Bu başarı, sporcularımızın disiplinli çalışmasının, ailelerimizin desteğinin ve kulübümüzün özverili emeklerinin bir sonucudur. Hedefimiz, uluslararası arenada daha büyük başarılara imza atmaktır.”
Kulüp Antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı ise, turnuvada görev alan tüm sporcularımızı tebrik ederek şu ifadelere yer verdi:
“Her bir sporcumuz, sahada yalnızca teknik başarı değil, aynı zamanda karakter, disiplin ve mücadele örneği sergiledi. Bu sonuçlar, Tavşanlı’nın sporda yükselen bir marka olduğunu bir kez daha göstermiştir.”
Bu büyük başarının mimarı olan sporcularımızı, ailelerini ve emeği geçen tüm antrenörlerimizi kutluyor; Tavşanlı’mızın adını gururla duyurmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyoruz.
Yorumlar