top of page

Kuşak Sınavı, 9.Dönem ve Türkiye Şampiyonası

Dünya salgınla mücadele ederken, bizler de çok sıkı bir şekilde yürüttüğümüz salgın önlemlerimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Haziran ayından bu yana olan önemli gelişmelere gelin hep birlikte göz atalım:


TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA İLK 8'E GİRDİK!


Türkiye Karate Federasyonu'nun yıllık faaliyet programında yer alan Türkiye Kulüplerarası Takım Karate Şampiyonası'na Genç Bayan Takım Kata kategorisinde katıldık. Kulübümüzü Sıla YEL, Zeliha DUYMUŞ ve Hamide BAŞ temsil ettiler.



Yarışma 27-30 Ağustos 2020 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlendi. Salgın tedbirlerinin yoğun olarak uygulandığı müsabakada sporcularımız başarılı performanslarıyla göz doldurdu.


Takımımız 64 takım arasında ilk 8'e girdiler. İlk iki turu ikinci sırada tamamlayan takımımız, yarı finalde zorlu rakipleri geride bırakmalarına rağmen toplam puanımız sıralamada ilk 3'e giremediği için madalya şansını kaçırdı.


Maçta performansları ve gelişimleriyle beğeni topladık ve Kütahya'yı temsil eden tek takım olduk.


Sporcularımızı kutluyoruz ve önümüzdeki süreçte başarımızı artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.


7 AY SONUNDA KUŞAK SINAVIMIZI TAMAMLADIK!


16 Mart itibariyle evlere kapandığımız dönemde öğrencilerimizin kuşak sınavlarını yapamamıştık. 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren yeni normalleşme kapsamında spor kulüplerinin açılmasıyla birlikte kuşak sınavı hazırlıklarına başladık ve 9 Eylül 2020 tarihinde öğrencilerimiz kuşak yeterliliklerini kazandı ve yeni kuşaklarına yükseldi.


Kuşak sınavında başarılı olan öğrencilerimiz:


Beyaz Kuşaktan Sarı Kuşağa Geçen Öğrencilerimiz:


Zümra Kılıç, Yağız Bozat, Salih Mete Atılgan, Sahra Nur Özcan, Özüm ERdugan, Elif Nehir Duran, Ece Bozat, Çağatay Erdugan, Bulut Özcan ve Azra Nevin Güleç


Sarı Kuşaktan Turuncu Kuşağa Geçen Öğrencilerimiz:


Nisa Yarış, Mahmut Furkan Akçay, Lina Aka, Kerem Muhammed Aydın, Gizem Sadıç, Esin Gündoğan, Elif Ulutürk, Elif Su Göktürk, Batu Aydınlı, Asiye Irmak, Atılgan


Turuncu Kuşaktan Yeşil Kuşağa Geçen Öğrencilerimiz:


Mert Güler, Hilal Kurnaz, Eren Akkoç, Buğra Bozbey, Buğlem Deniz Coşkun, Mihrimah Başar


Yeşil Kuşaktan Mavi Kuşağa Geçen Öğrencilerimiz:


Yüsra Bozbey, Yağmur Bükülmez, Şevval Durmaz, Reyyan Rana Sökmen, Nimet Naz Çoban, Mehmet Talha Durmaz, Hümeyra Küçükkahraman, Fatma Ceren Ersoy, Emine Ceylin Ersoy, Emin Berat Ölmez, Alperen Durmaz


Mavi Kuşaktan 3.KYU Seviyesine Geçen Öğrencilerimiz


Nimet Berra Karakuzu, İrem Sargın, Elizan Sağlam, Begüm Ezra Aşkın


3.KYU Seviyesinden 2.KYU Seviyesine Geçen Öğrencilerimiz


Muhammed Enes Yavuz, Elif Akkaya


2.KYU Seviyesinden 1.KYU Seviyesine Geçen Öğrencilerimiz


Ahmet Turan Yiğit, Fatma Serra Öztürk ve Nisa Tamer


9.DÖNEMİMİZ TÜM ÖNLEMLERİMİZ DAHİLİNDE BAŞLADI





2020 yılı Ekim-Ocak aylarını kapsayan 9. dönemimiz de başladı. Bu dönemde İçişleri Bakanlığımızın, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Türkiye Karate Federasyonumuzun belirlediği salgın önlemlerinin tamamına uyarak derslerimizi sürdürüyoruz. 6 farklı grupta ve her grupta 16 öğrenci olacak şekilde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.


 
bottom of page