top of page

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

6 Şubat 2023 Tarihinde Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilden milyonlarca insanı etkileyen, 45.000'den fazla insanımızın vefat ettiği depremlerin ardından ülke olarak kenetlenip yardım kampanyaları düzenlendi. Depremde zarar gören vatandaşlarımız için gereken malzeme ve para desteği için AFAD başta olmak üzere orada aktif olarak görev yapan tüm STK'lere vatandaşlarımız yardıma koştular.


Biz de 6 Şubat'tan itibaren antrenörümüz Mustafa Oğulcan ALIMCI eşliğinde sporcularımızla birlikte organize olduk ve yardım sürecinde harekete geçtik.





Öncelikli olarak Tavşanlı Belediyesi Yardım Toplama Merkezine yardımların gelmesi ve gelen yardımların koordine edilmesi için çalışmalara katıldık. Velilerimize çağrılarda bulunduk. Kulüp olarak 25.000 TL'nin üzerinde bağış yaptık ve ayni yardımlarımızı sürdürdük. Yardım toplama merkezine gelen tırları doldurarak hızlıca deprem bölgelerine gitmelerine bizler de yardımcı olduk.


Ardından kulüpçe bir yardım kampanyası başlattık. Tavşanlı Belediyesi'nin yayınladığı ihtiyaç malzemeleri bizler de velilerimize ve sporcularımıza duyurarak, salonumuzda topladık ve hepsini düzenleyerek Tavşanlı Belediyesi'ne ilettik. Oyuncak, hijjen malzemeleri, bebek ihtiyaç malzemeleri ve kuru gıdalardan oluşan toplamda 2500'e yakın malzeme topladık.





Ardından Kütahya Valimiz Sayın Ali ÇELİK'in yaptığı paylaşım üzerine ağırlıkla hijyen malzemeleri ve kuru gıda kampanyası başlattık. Bu kampanyamıza da velilerimiz ve sporcularımı katılarak toplamda 3000'e yakın malzemeyi Tavşanlı Belediyesi'ne teslim ettik.


Sonrasında yine Kütahya Valiliğinin düzenlediği kermeste tüm sporcularımızla yer alarak toplanan yardıma biz de katkıda bulunduk.





Şuan kulübümüze depremden etkilenip ilçemizde yaşamaya başlayan çocuklarımız da eğitim görmekte ve önümüzdeki süreçte de bunu daha kapsamlı bir şekilde yapacağız.


Bu süreçte duyarlı velilerimize ve yardım sürecinde aktif olarak görev alan tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.

bottom of page