top of page

Ä°KÄ° FARKLI ÃœLKE Ä°KÄ° ÅžAMPÄ°YONLUK! BASEL VE BURSA

16-17 Eylül 2023 tarihleri arasında kulübümüz iki farklı şehirde de şampiyonluklar yaşadı. Biri İsviçre'nin Basel şehrinde bir diğeri ise Bursa'da.


16 Eylül 2023 Tarihleri arasında İsviçre'nin Basel şehrinde düzenlenen 13. Uluslararası Basel OPEN Masters Karate Turnuvası'na başantrenörümüz Mustafa Oğulcan ALIMCI eşliğinde 4 sporcumuzla katıldık. Sporcularımız Elif Naz AKDEMİR, Beril Nil YÜKSEK, Asiye Irmak ATILGAN ve Yiğit KUNT. 3 Farklı kategoride yarışan sporcularımız 2 şampiyonluk bir üçünlük derecesi alarak yarışmayı tamamladılar.


Basel Sonuçları:


YiÄŸit KUNT - Ãœmit Erkek 63 KG Kumite - ÅžAMPÄ°YON

Asiye Irmak ATILGAN - Ümit Kadın Ferdi Kata - ÜÇÜNCÜ

Elif Naz AKDEMİR, Beril Nil YÜKSEK, Asiye Irmak ATILGAN - U18 Takım Kata - ŞAMPİYON


17 Eylül 2023 Pazar günü ise Bursa'da düzenlenen Özel Bursa Karate Ligi'nde, ikinci antrenörümüz FATMA ÖZHAN eşliğinde 3 sporcumuz yarıştı. Sporcularımız İsmail Ege ÖZHAN, Tuna ÖZHAN ve Yüsra BOZBEY. Sporcularımız ferdi olarak girdikleri bu maçta 2 şampiyonluk bir de ikincilik elde ettiler.


Bursa Sonuçları:


İsmail Ege ÖZHAN - 2011 Doğumlu Erkek Kata - ŞAMPİYON

Tuna ÖZHAN - 2015 Doğumlu Erkek Kata - ŞAMPİYON

Yüsra BOZBEY - 2011 Doğumlu Kız Kata - İKİNCİ


6 Yıldır sadece ülkemizde değil, uluslararası düzeyde ilimizi ve ilçemizi gururla ve başarılarla temsil ediyoruz. Yine aynısını başardık ve dahasını başarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.




bottom of page