top of page

16. DÖNEM KUŞAK SINAVI HAKKINDA

2023 Yılının Şubat ve Mayıs aylarını kapsayan on altıncı dönemimiz kuşak sınavı dahil her grubumuz için yeterli ders sayısı tamamlanarak eğitim süreci tamamlanmıştır. Eğitim sürecinin tamamlanmasının ardından, belirli kazanımları sağlayan öğrencilerimiz kuşak sınavına girmeye hak kazanmışlardır. Kuşak sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimizin listesi ve hangi gün ve saat kuşak sınavına gelecekleri en alttaki dosyada belirtilmiştir.


KUŞAK SINAVI KURALLARI


  1. Sınava KARATE ELBİSESİ ve KARATE KUŞAĞI ile gelmek zorunludur.

  2. Sınav başlangıç saatinden 5 dakika öncesinde okulda bulunmak zorunludur.

  3. Sınav, velilerimizin izlemesine KAPALIDIR. Bekleme alanının olduğu bölüm kapatılacak ve sınav canlı yayınlanmayacaktır. Sınavı izlemekte ısrar eden velilerimizin çocuğu sınavda başarılı olsa dahi sınavı geçersiz sayılacaktır. Yasak olmasına rağmen bekleme alanında kalmakta ısrar eden velimizin çocuğu sınava dahil edilmeyeceği gibi öğrencinin kulüple de ilişiki kesilecektir.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME


* Aşağıdaki listede adı olmayan öğrencilerimiz, dönem içerisinde beklenen kazanımları sağlayamadığı için kuşak sınavına girmeye hak kazanmamıştır. Yeni dönemde önceki kuşak seviyesinde devamlılık gösterecektir.

* 1.Kyu ve üzeri öğrencilerimizin kuşak sınavı olmayacağı için listede isimleri yazmamaktadır.


KUŞAK SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ VE SINAV PROGRAMI



KUŞAK SINAVI DOSYASI
.pdf
Download PDF • 178KB

bottom of page